Tolvaj őszülőföld

by Mi Kutyánk Kölyke

/
  • Streaming + Download

     

1.
00:36
2.
02:00
3.
4.
02:08
5.
02:22
6.
7.
05:11
8.
00:39

about

A "Mi Kutyánk Kölyke" Árvai Levente (aRosseb, Menj Kapálni) és Bencze Tibor (Guruzsmás, Batu Kán Pesti Rokona) közös projektje,kétfős alkotói közössége egy dunántúli parasztházban. Jellegzetes pszychedelikus elemekkel tarkított, népzenei alapokon nyugvó, duda- és citerajátékot idéző gitártémák, kiegészítve egy durva,furcsa harmóniákra törekvő basszusgitárral, szabdalt dobokkal és agresszív énekkel.
A Hudini Records kiadó gondozásában immár második albumuk jelent meg "Tolvaj őszülőföld" címmel. A hat számot tartalmazó anyag szerteágazó és mégis egységes, különleges atmoszférát teremt és egyedi hangulatvilágot hordoz.
Letölthető a kiadó bandcamp oldaláról!

1. Felhangolás
2. Pörge Dani
3. Beszélj szám, kattanj fejem!
4. Gyökér
5. Szellemfalu
6. Legszebb éveim
7. Kálvária
8. Lehangolás

credits

released March 9, 2015

Zene, szöveg, basszus, ének, kaval,doromb: aRosseb Levente
Zene, szöveg, gitár, dob, kaval, doromb, szintetizátor, vokál: Timúr

tags

license

all rights reserved

about

Hudini Records Budapest, Hungary

Az egri ihletésű Hudini Records, a Suttyó Rekordsz és a Mezőföldi Kozmosz Kiadó bekebelezésével 2014-ben újraindult. A Hudini Records célja, hogy stílustól függetlenül érdekes zenekarokra és más kezdeményezésekre bukkanjon.Bárkit szívesen látunk. Az egyetlen feltétel és szűrő, a minőség.Szeretnénk másoknak is hang- és képanyagokat készíteni, terjeszteni azokat, illetve koncerteket szervezni. ... more

contact / help

Contact Hudini Records

Streaming and
Download help